V. ročník súťažno-vzdelávacej aktivity "HOVORME O JEDLE"

Pri príležitosti Svetového dňa potravín pripravila Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora aktivity už V. ročníka týždňa “Hovorme o jedle”, určené pre žiakov a učiteľov základných škôl v SR. V termíne od 16. – 20.10.2017 našu pekáreň navštívili v  rámci tohto projektu žiaci 3 a 4. triedy zo základnej školy vo Višňovom, ktorým sme na urobili aj spoločné foto. Navštívili nás aj zo Špeciálnej základnej školy z Turzovky. Veríme deti, že to bol pre vás zážitok.

Cieľ projektu: V súčasnosti sa často stáva, že deti nevedia, odkiaľ pochádzajú potraviny, ktoré každodenne konzumujú. Veľmi málo vedia aj o sezónnosti jednotlivých poľnohospodárskych produktov a potravín. Cieľom odbornej exkurzie je ukázať deťom prvovýrobné prevádzky, farmy a spracovateľské potravinárske podniky a poskytnúť im množstvo zaujímavých informácií a pestovaní poľnohospodárskych plodín, chove hospodárskych zvierat, vyrábanej potravine, spracovaných surovinách, spôsobe ich spracovania, bezpečnosti potravinárskej prevádzky, prednosti konzumácie lokálnych potravín, sezónnosti potravín atď.

Hovorme o jedle 2017

 

Hovorme o jedle 2017

Hovorme o jedle 2017

 

 

 

 

Nájdete nás aj na Sociálnych sieťach:

Vilija aktuality

  • Pracovná ponuka / 13.01. 2020

    Kysucké pekárne a.s. Čadca prijmú do výroby: -pekárov -pomocných robotníkov Nástup možný ihneď. Bližšie informácie na tel.č.: 041/430 23 36 041/430 23 20

  • Ocenený jubilant Mgr. Jozef Klieštik / 20.11. 2019

    Ministerka Gabriela Matečná udelila riaditeľovi Kysuckých pekární a.s. Mgr.Jozefovi Klieštikovi ,,Poďakovanie za prínos k rozvoju pekárstva na Slovensku.” Zdroj : Kysucké noviny č.46, Kysuce č.46

Všetky aktuality
Všetky práva vyhradené Kysucké pekárne, a.s. a Senické a skalické pekárne, a.s., 2015 Pre partnerov
It's our experience FALUR + Trendis